Inackordering

Hos Åseda Ryttarförening finns möjlighet till inackordering. Fördelen med att ha sin häst uppstallad hos oss är att det finns goda möjligheter till träning oavsett din och hästens utbildningsnivå, vacker natur för uteritter, ridhus, stor utebana, bra kvalité på foder och kompetent personal att vända sig till för tips och råd.

Helgerna har vi ett rullande schema bland hästägarna där morgon, eftermiddag och kväll delas mellan de inhyrda.

Kallhyra 950:-, då ingår utsläpp, insläpp. Lunchfodring i hagen samt 4 fodringar per dag (vardagar), anläggningskort

Du köper till det foder och strö som du använder till din häst av oss.

Låter det intressant eller har du frågor angående uppstallning hos oss, maila då till This is a mailto link

Uppdaterad: 27 JUN 2018 14:48 Skribent: Christina Petersson