Ridskolan

Åseda ryttarförening

-"Den lilla genuina ridskolan där du lär dig allt från knattetrix till Grand Prix"-

Vi har kompetent och välutbildad personal som erbjuder ett brett sortiment för Er elever att välja på.

Hos oss kan man välja allt från att ta en privat lektion, rida på abonnemang i ridgrupp eller ta en "road work" i skog och mark.

Kanske är du intresserad utav vår "avsuttna" verksamhet som föreläsningar, clinics, teorikurser mm.

Vi anordnar även kurser, träningar och föreläsningar för externa tränare och föreläsare.

Hos Åseda ryttarförening kan vi skräddarsy vårt utbud efter dina önskemål.

Vårt motto är att satsa på god kvalité i rid utbildning. Hos oss finns något för alla oavsett utbildningsnivå, barn, ungdom eller vuxen, nybörjare som tävlingsryttare, lektionsryttare som privatryttare.

Välkommen att kontakta oss helst på mail This is a mailto link eller telefon 0474-122 85

Uppdaterad: 16 AUG 2017 15:32